Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.
Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem apa si adaugam 1 lingura de margarina, amestecand pana cand aceasta se topeste.
Cand tentaculele sunt gata, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de zeama, apoi le calim impreuna cu 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc usor.
Le servim alaturi de cartofi, iar deasupra putem presara patrunjel proaspat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult